Gratis SEO-audit

Doorzoek de website voor technische problemen en ontvang een geprioriteerde takenlijst met gedetailleerde handleidingen voor het oplossen.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Wat is een Websiteverkeerschatter?

Het is een essentiële tool voor elke site-eigenaar of marketeer die zijn online aanwezigheid wil optimaliseren. Onze websiteverkeer-checker is een veelzijdige en krachtige tool voor gegevensanalyse ontworpen om u te helpen bij het volgen, analyseren en optimaliseren van de prestaties van uw website.

Belangrijkste kenmerken van de domeinverkeerscontrole:

  • Alles-in-één dashboard: Toegang tot uitgebreide gegevens van Google Analytics, Google Search Console en SERP op één handige plek, wat tijd en moeite bespaart.
  • Eenvoudig te gebruiken interface: met gebruiksvriendelijke dashboards maakt onze zoekfunctie voor webverkeer het eenvoudiger dan ooit om soepel tussen de statistieken van uw website te navigeren en groeimogelijkheden te ontdekken.
  • Concurrentieanalyse: Blijf de concurrentie voor door organische verkeersgegevens, SERP-zichtbaarheid en topverkeergenererende zoekwoorden van uw concurrenten. Maak gebruik van deze inzichten om uw site te optimaliseren en uw rivalen te overtreffen.
  • Kenmerken van het wereldwijde SEO-platform: Ons wereldwijde SEO-platform biedt veel meer dan alleen analyse van verkeersgegevens. Sitechecker bevat een verscheidenheid aan functionaliteiten zoals SEO-audits (on-page & off-page), ranktracking, sitemonitoring en meer. Met dergelijke nuttige gegevensanalyse kunt u eenvoudig bedreigingen elimineren en kansen voorzien.

Belang van Analyse en Monitoring van Webverkeer

Het analyseren van de verkeersgegevens van uw website is cruciaal voor het promoten van online aanwezigheid en het vergroten van organische zoekbezoekers en verkopen. Ongeacht de grootte van uw site of het aantal gebruikers, regelmatige gebruiker sessie audits zijn essentieel.

Onze tool biedt waardevolle informatie over uw websitebezoekers, inclusief hun bronnen (organisch, direct, betaald, sociaal, verwijzing, e-mail enz.) en gedrag, en biedt ook inzichten om uw site te optimaliseren door gebieden te identificeren die verbetering behoeven. Hoe meer gedetailleerde gegevens u verwerkt, hoe beter en nauwkeuriger de resultaten die u krijgt.

Als u de prestaties en positie van uw site niet in de gaten houdt, loopt u voortdurend potentiële bezoekers en nieuwe gebruikers mis. Elke dag zijn er nieuwe betrokkenheidsstatistieken om het succes van een site te meten, maar de basisprincipes van websiteverkeercontroles blijven van vitaal belang.

We hebben een videogids gemaakt om u te helpen dieper in verkeersschattingen te duiken en alle functies van onze verkeerszoeker volledig te benutten.

Hoe Gebruikt u de Tool?

Stap 1: voer het domein in waarvoor u het verkeer wilt controleren en klik vervolgens op de knop “Verkeer controleren”

Hoe webverkeercontrole stap 1 te gebruiken
Opmerking: om resultaten te ontvangen en toegang te krijgen tot de functies van Sitechecker gedurende 14 dagen, start je GRATIS proefperiode. Aanmelden is eenvoudig met je e-mail-, Google- of Facebook-account. Er is GEEN creditcard nodig.

Stap 2: specificeer de site waarvoor u toegang wilt tot verkeersgegevens

Onze krachtige tool biedt u eenvoudig toegang tot verkeersgegevens voor zowel uw eigen website als die van uw concurrenten. We hebben ook een reeks waardevolle functies toegevoegd om u te helpen meer diepgaande inzichten te krijgen in beide scenario’s. Door deze functies te gebruiken, krijgt u een beter inzicht in uw online prestaties en krijgt u een concurrentievoordeel in uw branche. Door te beantwoorden of het uw website is of niet, helpt u ons om het juiste dashboard voor uw behoeften voor te bereiden.

Hoe webverkeercontrole te gebruiken stap 2 - specificeer de website

Stap 3: Krijg toegang tot uw resultaten en profiteer van onze krachtige functies

Voor je Eigen Site

Om toegang te krijgen tot gegevens voor uw eigen site, selecteert u eenvoudig ‘Ja, het is van mij’ en koppelt u uw GA- en GSC-accounts. Deze fantastische functie kan echt van pas komen voor sitebeheerders, SEO’s en marketeers. Hiermee kunt u het websiteverkeer van de twee beste analyseplatforms volgen, allemaal op één plek. We hebben ook dashboards op maat gemaakt met waardevolle inzichten.

Traffic checker - verbind GA en GSC

Bekijk onze algemene verkeersdashboards die inzicht geven in alle bezoekers en organisch verkeer van Google Analytics. De gegevens die in zichtbaarheid worden weergegeven, zijn gebaseerd op uw zoekwoorden met de hoogste rangorde, terwijl andere, zoals vertoningen, klikken, klikfrequenties (CTR), posities en zoekwoorden op de ranglijst, zijn gebaseerd op de belangrijkste statistieken van Google Search Console.

Traffic checker - gebruik de verkeersdashboards

Om de dynamiek van uw website soepel te volgen, hebben onze dashboards ook vele andere diepgaande inzichten met een gebruiksvriendelijke interface. Als u bijvoorbeeld e-commercegegevens in Google Analytics heeft, kunt u toegang krijgen tot verkoopgegevens en correlaties met verkeer. Dit geeft u een volledig beeld van de omzetprestaties van uw website. Bovendien is het eenvoudig om gegevens voor een specifieke periode te controleren, of dit nu dagelijks, wekelijks of maandelijks is.

Traffic checker - GA-gegevens

Als u geïnteresseerd bent in GSC-inzichten, bekijk dan het bord met prestaties, posities, zichtbaarheid, top 100 zoekwoorden en top 100 bestemmingspagina’s.

Traffic checker - GSC-gegevens

Een soortgelijk bord is voor de trefwoorden van de rangtracker.

Traffic checker - Rank Tracker data

Als u meerdere websites bezit, voor een SEO-bureau werkt of een grote ondernemerswebsite beheert, heeft onze tool een specifieke functie die u zult waarderen. Met het projectdashboard kunt u verkeer en andere prestatiestatistieken volgen voor een groot aantal sites waarvan u of uw klanten eigenaar zijn. Als alternatief kunt u een groot project opsplitsen in bijvoorbeeld specifieke onderdelen of talen en deze afzonderlijk volgen.

Traffic checker - verschillende projecten

Als u rapporten moet maken voor uw klanten, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ze al voor je gemaakt, dus je hoeft ze alleen maar te downloaden of te delen.

Traffic checker - rapporten

Voor Analyse van Websites van Concurrenten

Ten eerste raden we aan een specifieke regio te selecteren om ervoor te zorgen dat de gegevens duidelijk en up-to-date zijn en inzicht bieden in de lokale marktsituatie voor analyse.

Traffic checker concurrent test

Laten we de belangrijkste elementen van een websiteverkeerschatter eens nader bekijken en bekijken hoe deze u helpen uw concurrenten te evalueren.

Traffic checker concurrent results

Organisch verkeer: het wordt gegenereerd op basis van de klikfrequentie (CTR) en het zoekvolume dat is gekoppeld aan elk zoekwoord waarop het domein scoort.

Verkeerswaarde: vertegenwoordigt de kosten die gepaard gaan met het genereren van het geschatte maandelijkse organische verkeersvolume via pay-per-click-advertenties (PPC) op Google Zoeken. Dit geeft inzicht in de potentiële financiële waarde van het verkeer.

Organic Search Engine Results Page (SERP)-posities: deze statistiek geeft het aantal zoekwoorden weer waarvoor een concurrent scoort binnen verschillende SERP-posities: top 1, 2-3, 4-10, 11-20, 21 -30, 31-50, 51-70 en 71-100. Het biedt inzicht in de algehele zichtbaarheid van de concurrent in de zoekresultaten.

Bovendien bevat de verkeersschatting van onze concurrent een extra functie, Topzoekwoorden. Met deze functie kunt u de top 30+ zoekwoorden onderzoeken waarop de site scoort. Elk zoekwoord gaat vergezeld van de relevante URL in de SERP, positie in de zoekresultaten, gemiddeld maandelijks zoekvolume, kosten per klik (CPC) van Google Ads en de geografische toplocaties waar de website scoort voor het zoekwoord.

Traffic checker concurrent zoekwoorden

Als u niet alleen geïnteresseerd bent in het berekenen van sitebezoekers van concurrenten, maar ook in het beoordelen van hun technische SEO-prestaties, kunt u profiteren van onze SEO-auditfunctie.

Traffic checker auditfunctie concurrent

Ontgrendel de kracht van de prestaties van uw website met onze tool voor verkeerscontrole!

Duik diep in de prestaties van uw website en blijf uw concurrenten voor met onze geavanceerde tool voor verkeerscontrole.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker rating on crozdesk Sitechecker rating on crowd Sitechecker rating on capterra

Laatste Gedachten over Website Visitor Checker

Onze tool is een universele oplossing voor verschillende behoeften op het gebied van bezoekersanalyse. U kunt het gebruiken om gegevens uit GA, GSC en SERP op één plek samen te voegen. Met volledig automatisch ingestelde dashboards krijgt u nuttige inzichten en kunt u zich richten op de gegevens die u de beste resultaten opleveren. Bovendien kunt u het gebruiken voor marktanalyse en controles van concurrenten, inclusief schatting van organisch verkeer en prijsevaluatie. Ontdek welke zoekwoorden uw rivalen de beste zichtbaarheid en verkeersresultaten geven om uw eigen prestaties te verbeteren. Het kan een geweldige oplossing zijn voor het controleren en analyseren van verkeer op één plek.

FAQ
Ja! Met onze websiteverkeersanalysator kunt u een gratis proefperiode van 14 dagen starten en volledige toegang krijgen tot onze toolfuncties. Als u echter na afloop van de proefperiode uw gegevens wilt blijven controleren en toegang wilt krijgen tot extra functies zoals site auditing en monitoring etc. U moet upgraden naar een betaald abonnement.
Voer gewoon de domeinnaam van uw site in en start de gratis proefperiode. Kies vervolgens de optie om uw eigen site te controleren. U ontvangt het volledige pakket met gegevens van GSC, GA en SERP.
Voer gewoon de domeinnaam van uw concurrent in en start de gratis proefperiode. Selecteer vervolgens de optie om sites van concurrenten te controleren. Binnen enkele seconden ontvangt u de organische verkeersgegevens, verkeerswaarde, organische SERP-posities en topposities van de concurrent zoekwoorden die bezoekers genereren.
Door uw Google Analytics- en Google Search Console-accounts met Sitechecker te verbinden, krijgt u toegang tot historische gegevens voor uw site.
Analyse van websiteverkeer omvat het verzamelen en interpreteren (analyseren) van gegevens over bezoekers van uw website om hun gedrag te begrijpen.
Met onze tool kunt u eenvoudig en regelmatig bezoekersstatistieken van Google Search Console, Google Analytics en pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP) verzamelen en bijhouden.

Wat gebruikers zeggen

Bekijk andere van onze geweldige SEO-tools!
Contentoptimalisatie
Zoekwoordonderzoek
Koppelingen
Off-site SEO
SEO op de pagina
Rang volgen
Bekijk alle tools
close