Gratis SEO-audit

Doorzoek de website voor technische problemen en ontvang een geprioriteerde takenlijst met gedetailleerde handleidingen voor het oplossen.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Alle site-eigenaren moeten weten hoe goed sites scoren voor hun doelzoekwoorden om effectief te zijn in de zoekmachine. Bovendien is het ook noodzakelijk om de zoekwoordrangschikking van de concurrenten te volgen om te slagen.

Zoekwoordpositie is de term voor rangschikking of plaats die een website in de zoekmachines voor dat zoekwoord rangschikt. Het doel van het promoten van een website is om een ​​van de eerste drie posities in de rangschikking van zoekmachines te veroveren en te behouden. Maar om vooruit te komen, moet u onderzoeken waar u nu staat en waar uw concurrenten zich nu bevinden. Hiermee kunt u een succesvolle SEO-strategie ontwikkelen om uw promotiedoelen te bereiken.

Het bepalen van de posities van uw site kan enige tijd duren, maar u kunt met een kleine inspanning een geweldig resultaat behalen. Gebruik de gratis Google-tool voor het controleren van de rangschikking van websites om erachter te komen waar uw site momenteel scoort in de rangschikking van zoekwoorden. In dit artikel vertellen we je hoe je je websitepositie kunt verbeteren met Google website rank checker, en hoe je de tool gebruikt. Ga nu aan de slag en versla uw concurrenten in een eindeloze race om posities in zoekmachines en zoekverkeer, en wij helpen u daarbij.

Wat is een zoekwoordrangcontrole?

Google website rank checker laat zien op welke zoekwoorden en op welke posities uw site wordt gerangschikt in Google. De tool biedt URL’s, positie en volume per trefwoord en andere nuttige gegevens voor diegenen die hun site aan de top van uitlevering willen brengen. Zoekwoordgegevens worden eenmaal per maand bijgewerkt.

De Google-websiterangschikkingszoeker is een effectieve zoekwoordpositiecontrole die de zoekwoorden of woordgroepen die u in de zoekresultaten invoegt, controleert om de positie van een website voor een bepaald zoekwoord te bepalen. Als u een zoekwoord typt, kunt u zien waar uw website scoort tussen alle andere in de resultaten voor dat zoekwoord of die woordgroep.

Trouwens, onze gratis en eenvoudige toolbar kan niet alleen uw ranking, maar ook die van uw concurrenten controleren op de trefwoorden waarin u geïnteresseerd bent. Het principe is hetzelfde, voer de domeinnaam en het trefwoord in. Gebruik dus onze nieuwe Google website ranker checker tool om een ​​concurrentie zoekwoord positie analyse uit te voeren of uw website te analyseren. De tool is gemakkelijk te gebruiken en zelfs beginnende SEO’s in de branche zullen er geen moeite mee hebben om hem te gebruiken.

Hoe kan ik zoekwoorden gratis controleren met een keyword rank checker?

Dus, om de beste keyword rank checker zo effectief mogelijk te gebruiken, probeer deze dan te gebruiken in combinatie met onze andere tools. De Backlink Checker helpt u bijvoorbeeld de backlinks te vinden die uw concurrenten naar hun sites hebben ontvangen en te begrijpen welke backlink-strategieën zij gebruiken. Daarnaast kunt u ook informatie krijgen over de zoekwoorden die ze gebruiken op backlinks.

U kunt eenvoudig en snel vinden welke zoekwoorden en landen het meeste verkeer naar uw concurrenten trekken. Onze Rank Checker helpt u nuttige informatie te krijgen over uw sites en die van uw directe concurrenten. Gebruik deze informatie om uw eigen SEO-strategie te volgen en te verbeteren. U kunt Google Search Console ook gebruiken om de SEO-zoekwoordrangschikking van uw website te analyseren. Deze applicatie geeft je waardevolle rapporten over SERP-ranglijsten.

Nadat u hebt geanalyseerd welke zoekwoorden het meeste goed kunnen zijn voor uw online bedrijf, kunt u ze gaan volgen met de tool voor het volgen van de positie van de zoekmachine of het volgen van lokale zoekwoorden. U kunt bijhouden welke verbeteringen en optimalisaties op de pagina de grootste impact hebben op de positie van uw site in de ogen van de zoekmachines.

Gebruik de gratis proefversie van de snelle tool voor het controleren van zoekwoorden. Hieronder laten we u zien hoe u in twee eenvoudige stappen professionele zoekwoordresultaten voor uw site kunt krijgen.

Stap 1: URL toevoegen

Voer de domeinnaam, trefwoorden en zoekmachine in en klik op de blauwe pijlknop. Daarna begint de analyse van de site in het programma en krijgt u een rapportage. Onthoud dat u zowel uw site als de site van uw concurrenten kunt volgen.

Gratis tester voor zoekwoordrangschikking

Stap 2: Het resultaat

Na het voltooien van de controle, ontdekt u de top 10 zoekwoorden waarop uw site scoort.

Free Keyword Rank checker teststatus

U kunt de volgende statistieken bekijken in het rapport:

Trefwoord — het trefwoord of de woordgroep in de top 10 voor uw site.

URL — op welke webpagina het zoekwoord zich bevindt.

Volume — het gemiddelde grootste deel van het aantal keren dat er in de afgelopen 12 maanden op dit zoekwoord is gezocht.

Positie — de waardering van het woord op de laatst geselecteerde dag in de kalender.

CPC — de gemiddelde kosten per klik.

Land — de geografische locatie waar de website is gerangschikt op het zoekwoord (bijvoorbeeld Australië).

Gratis trefwoorden voor het analyseren van zoekwoorden

Ook kunt u gebruik maken van onze tool Rank tracker. Het helpt u regelmatig de SEO-ranglijst van uw website bij te houden en erachter te komen welke van uw acties tot groei hebben geleid, en om als eerste te weten wanneer er meerdere kritieke gebeurtenissen plaatsvinden. Met Rank Tracker in Chrome kunt u eenvoudig bijhouden hoe het oplossen van problemen op uw website uw webpositie verbetert.

Gratis SEO-tool voor het controleren van Google-zoekwoorden rankings

Wat is zoekwoordpositie en waarom is het belangrijk?

De pagina’s op uw site met een betere zoekwoordrangschikking zullen voor meer zoekwoorden ranken. Het betekent dat ze een grotere kans hebben om bovenaan te komen in de zoekresultaten van zoekmachines en meer bezoekers te trekken. Daarom moet u weten naar welke zoekwoorden uw publiek zoekt en welke zoekwoorden u meer organisch verkeer kunnen opleveren.

Trefwoordplaatsing en ranking zijn verwante concepten. Als u weet op welke woorden wordt gezocht, kunt u uw promotie verbeteren en betere resultaten behalen. Door de zoekwoorden van uw concurrenten te analyseren, kunt u uw zwakke punten vinden en deze omzetten in voordelen.

Het is noodzakelijk om de verschillende woorden te analyseren die gebruikers zullen gebruiken om naar u te zoeken in zoekmachines. Door de zoekwoorden met de app te analyseren op basis van het aantal zoekopdrachten in de inhoud van uw site, kunt u uw promotiestrategie aanpassen en meer zoekverkeer naar uw site krijgen. Het zal u toelaten om hogere zoekmachine rankings te krijgen en uw concurrenten te overtreffen.

Het controleren van uw positie is belangrijk, maar u moet ook de technische gezondheid van de site controleren!

Crawl uw site en ontdek allerlei problemen die uw gebruikers of de SEO van uw website kunnen helpen.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker rating on crozdesk Sitechecker rating on crowd Sitechecker rating on capterra

Hoe kan ik de zoekwoordpositie van mijn website vergroten?

Als u niet de gewenste resultaten uit uw promotiestrategie haalt, moet u waarschijnlijk iets veranderen. Analyseer uw site met onze set tools en houd de positie van de site in de zoekresultaten en de positionering van uw zoekwoorden in de gaten. Regelmatige zoekwoordanalyse geeft aan welke specifieke woorden extra verkeer kunnen genereren.

Als je een doel stelt om op de eerste plaats te komen, is het misschien niet altijd een winnende strategie voor promotie. De meeste site-eigenaren willen dat de site is gebaseerd op de tweede pagina en deze vervolgens langzaam naar de eerste pagina in de zoekresultaten van zoekmachines brengen. Merk op dat sites in de eerste plaats meestal stevig op hun verenigde plaatsen worden vastgehouden en dat het niet gemakkelijk zal zijn om ze te verplaatsen. Probeer eerst in de bovenste paal vijf te staan ​​en ga dan langzaam verder.

Om uw promotie effectiever te maken, gebruikt u zoekwoorden die al het meeste verkeer naar uw webpagina trekken. Let dan op zoekwoorden met een hoog zoekvolume. Het is ook niet erg gebruikelijk voor experts om zoekwoorden met een hoge zakelijke waarde aan hun strategie toe te voegen, en met een goede reden. Ze kunnen u waardevol verkeer en leads opleveren.

Er zijn veel noodzakelijke factoren die de positie van de lijst en het verkeer sterk beïnvloeden. Volg de richtlijnen van het zoekplatform zodat gebruikers en zoekmachines uw site als van echte kwaliteit beschouwen. Als u het doel voor ogen houdt om inhoud voornamelijk voor gebruikers te maken en niet voor zoekrobots, is de kans groter dat goede wereldwijde promotieresultaten naar uw site komen.

Hier zijn 3 SEO live-strategieën die uw rankings zullen verbeteren door Neil Patel.

FAQ
U kunt het doen met onze gratis online software, Google PageRank Checker.
GWT als het hulpmiddel om trefwoordrangschikking te detecteren: het kan niet onwaar zijn omdat positiegegevens rechtstreeks van Google worden geleverd, die het grote geheel heeft. U kunt de informatie op de GWT-pagina controleren
Na het vinden van trefwoorden in Free Keyword Rank Checker, kunt u de Rank Tracker gebruiken om alle wijzigingen te bekijken en te downloaden.

Wat gebruikers zeggen

Bekijk andere van onze geweldige SEO-tools!
Contentoptimalisatie
Zoekwoordonderzoek
Koppelingen
Off-site SEO
SEO op de pagina
Rang volgen
Bekijk alle tools
close