Gratis SEO-audit

Doorzoek de website voor technische problemen en ontvang een geprioriteerde takenlijst met gedetailleerde handleidingen voor het oplossen.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Wat is de Google SERP Checker?

Google SERP Checker is een tool die u helpt bij het onderzoeken van de SERP voor een zoekwoord op verschillende apparaten, regio’s en talen om uw concurrenten en uw plaats in de SERP te bekijken. Met de tool kun je ook de dynamiek van de rankingdistributie volgen, hoe jouw positie en die van je concurrenten veranderen over een bepaalde periode.

Gratis SERP Checker biedt verschillende voordelen

  • Desktop en mobiele zoekresultaten: Hiermee kunt u zien waar de zoekresultatenpagina de zoeker geografisch plaatst. Het is bedoeld voor gebruikers die bijgewerkte resultaten uit verschillende regio’s willen zien, waaronder de Verenigde Staten, Europa en Azië.
  • Locaties – landen en steden: Deze functie verbetert de promotie van uw site in lokale zoekresultaten door het land en de stad op te geven waarvoor u de organische zoekresultaten wilt bijhouden. Dat is vooral waardevol voor bedrijven die zich richten op specifieke gebieden.
  • Multi-talen: De tool biedt nauwkeurigere resultaten in verschillende talen, wat handig is bij zoekopdrachten in niet-Engelse talen.
  • Snapshot van de Top 100: Geeft een visuele weergave van de zoekresultaten voor een trefwoord.
  • Kaart van de Top 100: Een grafiek die de veranderingen in concurrentie illustreert, zodat u resultaten kunt selecteren en de trends in de tijd kunt volgen.
  • SERP-functies: Ze identificeren speciale elementen op de resultatenpagina van zoekmachines, zoals Featured Snippets en Rich Snippets, en geven aan of uw trefwoord een dergelijke zichtbaarheid bereikt.

De belangrijkste kenmerken van de SERP Tracking Tool

  1. Geünificeerd dashboard: Krijg een gecentraliseerd overzicht van verschillende SEO statistieken en gegevenspunten.
  2. Gebruikersvriendelijke interface: Geniet van het gebruiksgemak waarmee u kunt navigeren en de functies kunt gebruiken zonder een hapering.
  3. Complete SEO Toolset: Maak gebruik van een suite van tools om verschillende aspecten van SEO te dekken, van rankings bijhouden tot backlink prestaties en waarschuwingen over kritieke problemen.

Hoe Google SERP Checker & Tracker te gebruiken

Wanneer een gebruiker een zoekwoord invoert, geeft SERP Check Online Tool je gegevens over de resultatenpagina. Deze informatie helpt je om je promotie effectiever te ontwerpen, omdat je al weet wat je moet doen om de positie van je website te verbeteren.

Stap 1: Maak een project

Dus, typ de URL van je domein in het zoekvak op de SERP Checker Online pagina en klik op “Check SERP”. Hieronder laten we je afbeeldingen van de stappen zien.

Google SERP Checker
Om resultaten te ontvangen en toegang te krijgen tot Sitechecker functies voor 14 dagen, start uw GRATIS proefabonnement. Aanmelden is eenvoudig met uw e-mail, Google of Facebook account. U heeft geen creditcard nodig.

Stap 2: Integreer uw Google-account

Google-account aansluiten

Sluit in dit stadium uw Google-accounts aan voor efficiënte monitoring van zoekpositie via de Google Search Console.

Stap 3: Trefwoorden toevoegen. Taal, land en apparaat kiezen

Ga vervolgens naar de geavanceerde tool en zie verschillende filters om uw zoekopdracht aan te passen. Hier kunt u het land selecteren waarvan u de resultaten wilt analyseren, evenals de zoektaal. Je kunt trefwoorden downloaden uit een bestand of ze handmatig invoeren.

Ook zal de SERP Rank Checker je resultaten op de desktop tonen als je je zoekopdracht omzet naar een mobiel apparaat. Het is dus gemakkelijker om je zoekgegevens te analyseren zonder tussen apparaten te hoeven schakelen.

Google SERP Rank Checker

Stap 4: SERP-gegevens verzamelen voor doelzoekwoorden & URL’s

Zodra zoekwoorden zijn toegevoegd, verzamelt de tool zoekresultaatgegevens voor deze termen en genereert een traceerbare aanvraaglijst. Op dit punt kunt u relevante zoekwoorden groeperen voor tracking, URL’s, inclusief zoekvolume en de aanwezigheid van featured snippets, naast andere statistieken.

Google SERP Data

Als je op de SERP knop klikt, krijg je een scherm te zien met de zoekresultaten voor een specifiek trefwoord, je ranking en opties om je prestaties te vergelijken met die van concurrenten:

Trefwoord SERP Statistieken

Extra functies van SERP Positie Checker

Onze Google SERP tracker toont trefwoord ranking trends in Google’s TOP-100. Filter op positie, volume of aangepaste groepen voor inzichten in prestaties.

Google SERP Extra Functies

De grafiek houdt de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse positie van uw site bij en markeert trefwoordtoevoegingen. U kunt ook de algehele positie, zichtbaarheid en pagina’s van uw site in de Google-index en notities over Google-updates bekijken.

U kunt wijzigingen volgen op trefwoorden, posities en pagina’s.

Google SERP Track Changes

Daarnaast kun je individuele zoekwoordgegevens analyseren om schommelingen in zoekresultaten, gedrag van concurrenten en verschuivingen in je rankings over de gekozen periode te bekijken.

Eindidee

De SERP Analysis Tool van Sitechecker is ontworpen om te helpen bij het volgen van de positie van een website op de resultatenpagina’s van zoekmachines. Het heeft een uniform dashboard met een gebruiksvriendelijke interface en een complete SEO toolset. De functionaliteit omvat het bijhouden van rankings op desktop en mobiel, op verschillende locaties en in verschillende talen, en het leveren van visuele gegevens door middel van snapshots en grafieken van de top 100 resultaten. Het stroomlijnt het proces van het monitoren van zoekwoordposities, het analyseren van wijzigingen in zoekresultaten en het vergelijken met concurrenten, met toegevoegde filters voor gedetailleerde inzichten en de mogelijkheid om de zichtbaarheid van de site en trends in de ranking in de loop van de tijd te volgen.

FAQ
Om uw SERP ranking te controleren op Sitechecker.pro, maak een project aan, integreer uw Google account, voeg uw zoekwoorden toe en gebruik de SERP Analyzer om uw posities te bekijken.
Sitechecker.pro biedt een gratis proefversie voor hun SERP Checker tool, met verdere toegang waarvoor mogelijk een abonnement nodig is na de proefperiode.
Monitor zoekresultaten door regelmatig gebruik te maken van de SERP analyse tool om uw zoekwoorden' posities te volgen, te vergelijken met concurrenten, en ranking trends in de tijd te analyseren.

Wat gebruikers zeggen

Bekijk andere van onze geweldige SEO-tools!
Contentoptimalisatie
Zoekwoordonderzoek
Koppelingen
Off-site SEO
SEO op de pagina
Rang volgen
Bekijk alle tools
close