Gratis SEO-revisjon

Gjennomgå nettstedet for tekniske problemer og få en prioritert gjøremålsliste med detaljerte veiledninger for hvordan du kan fikse.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Skanning av nettsidekataloger og sensitive filer er en av de viktigste oppgavene for å teste nettstedet ditt. Skanning er nødvendig for å oppdage konfidensielle kataloger eller finne skjulte kataloger på et nettsted. Med Website Directory Scanner kan du skanne og finne filer som PHP Robots.txt og annen informasjon.

Hvis svindlere skanner nettstedet ditt og finner de nedlastede filene, kan de laste opp skadelig kode til nettstedet ditt. Hvis nettstedet ditt inneholder skjulte filer du ikke vet om, kan du bli et lett bytte for nettkriminelle. De kan få tilgang til konfidensiell informasjon og bruke den til ulovlige formål.

Av denne grunn er det veldig viktig å vite hvordan du kan finne skjulte filer på nettstedet og katalogene.
I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du viser nettstedskatalogoppføringer med Website Directory Scanner. Det er en enkel og gratis måte å få en komplett liste over skjulte kataloger som kan bli en sårbarhet for nettstedet ditt.

Hva er en nettsideskatalogskanner?

Hvordan finner du skjulte sider på et nettsted?

Det er en utmerket idé å skanne et nettsted for skjulte kataloger og filer (skjult – det er kataloger og filer som det ikke er referert til, og som bare nettstedseieren vet om!) Ved å bruke en katalog for skannere på nettet. I det minste kan du lære noe nytt om nettstedet, se katalogstrukturen på nettstedet, og noen ganger faller en superpris ut – et arkiv med et nettsted eller en database, sikkerhetskopiering av sensitive dokumenter osv.

Hva er en nettsidekatalog? Det er hovedmappen der alle kataloger og filer på nettstedet er lagret. Det er i denne mappen at arkivet med sidefilene og databasen lastes inn. Hvis du plasserer sidefilene i feil mappe, vises en feil 403 i stedet for nettstedet.

Katalogfinner hjelper deg med å oppdage en spesifisert katalog på systemet for filer som inneholder meldinger (for eksempel i XML- eller JSON-format). Når meldingene er lest, kan de overføres til kjernemeldingsrørledningen, der hele spekteret av meldingsbehandlingsfiltre kan reagere på dem.

Nettstedsfilviser brukes vanligvis i tilfeller der et eksternt program slipper filer (kanskje av FTP) på filsystemet slik at de kan valideres, modifiseres og potensielt rutes over HTTP eller JMS.

Det hjelper å skanne nettsidekatalogen profesjonelt. Spesielt når du starter sikkerhetsorienterte tester og blar gjennom nettsidekatalogen, dekker den noen hull som ikke dekkes av klassiske web-sårbarhetsskannere. Den leter etter bestemte webobjekter, men ser ikke etter sårbarheter og søker ikke etter nettinnhold som kan være sårbart.

Hva kan “skjulte filer” være?

Generelt kan disse katalogene være som følger:

  • Prosjektkonfigurasjonsfiler som IDE (integrert utviklingsmiljø) oppretter.
  • Spesifikke konfigurasjons- og konfigurasjonsfiler for et gitt prosjekt eller teknologi.

Du bør regelmessig skanne nettstedene for å se om noen konfidensielle og proprietære filer blir delt. En katalog for nettstedsvisning er en veldig enkel regel som hjelper deg med å beskytte deg mot hackerangrep og holde filene dine helt trygge.

Forskjellige typer nettstedskatalogskannere

Hvordan ser du på nettsidekatalogen? Skannere fungerer på forskjellige prinsipper. Det finnes verktøy for å skanne nettstedet ditt (og dette er autoriserte verktøy), men det finnes også hackerverktøy. Etisk sett kan du ikke skanne kataloger til andre nettsteder. Juridisk sett anses dette hacking og svindel.

La oss se hvilket prinsipp de forskjellige typene katalogskannere vil jobbe med.

  • Nettsted for skanning av ordbok for filer.
  • Skanner med en ren skanner.
  • Skanning med en webskanner.
  • Skanning med implementering av Python-spørringsbibliotek.

Som du kan se, er det flere måter å skanne og finne skjulte filer på nettstedet ditt. Du kan velge den mest praktiske for deg eller bruke vårt enkle nettstedskatalogverktøy. Med vår gratis skanner vil du enkelt se katalogen over nettstedet og finne alle skjulte filer som kan bli dine sårbarheter.

Veiledning om hvordan du bruker katalogskanneren vår effektivt

Hvis du vil finne skjulte sider på nettstedet og vet hvordan du viser katalogoppføringer på nettsteder, kan du bruke verktøyet for katalogskanner for nettsteder.
Det er enkelt nok:

  1. Skriv inn URL-adressen til nettstedet du vil skanne til plassholderen nedenfor;
  2. Trykk på “Start” -knappen for å starte skanning av nettsidekatalog;
  3. “Motta hele revisjonsrapporten og se alle filene i en katalog på et nettsted på nettet.

Det er det.

Det er hvor enkelt søkeprogrammet ser ut.

Våre nettsidekatalogskannere Spesielle funksjoner

Vel, la oss ta en rask titt gjennom hovedfunksjonene i katalogen for nettstedsskannere.

Når skanningen stopper, vil du se poengsummen på nettstedet ditt, antall skannede sider og antall sider i Google-indeksen. For eksempel skannet vi nettstedet vårt sitechecker.pro. Du kan se resultatene av skanningen i skjermbildet nedenfor.

Website Directory Scanner Special Features

Ved å rulle nedenfor kan du se problemer på nettstedsnivå. Hvis nettstedet ditt har skjulte filer som verktøyet vårt kan skanne, vil du også se dem i denne listen.

Website Directory Scanner Special Features 2

Den neste spesielle funksjonen i verktøyet vårt er at du kan se på feil delt inn i tre kategorier. Dette er kritiske feil som forteller deg viktigheten av å fikse dem så snart som mulig.

Dette er advarsler som informerer nettstedseieren om hva som kan forbedres. Og de mindre er merknader, som ikke er viktige advarsler.

Website Directory Scanner Special Features 3

Det er slik du kan vise alle filene i en katalog på et nettsted. Det er veldig enkelt og vil ikke ta deg mye tid. I tillegg vil det unngå ubehagelige situasjoner med tilgang til nettstedet ditt.

FAQS PÅ NETTSIDESKJEMAVERKTØY
En nettkatalog er en online liste eller katalog over nettsteder. Disse listene, også kjent som en emnekatalog, skaper en organisert metode for å finne nettsteder.
Den enkleste måten å søke i webkatalogen er å koble til webserveren via SSH eller RDP og kjøre kommandoen for å sende listen over lokale kataloger.
Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke kjører penetrasjonstestprogrammer på andres nettsted uten skriftlig tillatelse fra webansvarlig. Det kan ha uønskede konsekvenser for deg, avhengig av ditt lands cybersikkerhetslover.

Hva brukerne sier

Sjekk andre av våre fantastiske SEO-verktøy!
Søkeordsanalyse
Lenkebygging
SEO utenfor nettstedet
SEO på siden
Sporing av rangering
Vis alle verktøyene
close