SEO Denetimi

Teknik sorunlar için web sitesini tarayın ve nasıl düzeltileceğine ilişkin ayrıntılı kılavuzlarla öncelikli bir yapılacaklar listesi alın.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Skanning av nettstedkataloger og sensitive filer er en av de viktige oppgavene for å teste nettstedet ditt. Skanning er nødvendig for å oppdage konfidensielle kataloger eller finne skjulte kataloger på et nettsted. Med vårt verktøy kan du skanne og finne filer som PHP Robots.txt og annen informasjon;

Hvis svindlere skanner nettstedet ditt og finner de nedlastede filene, kan de laste opp ondsinnet kode til nettstedet ditt. Hvis nettstedet ditt inneholder skjulte filer du ikke vet om, kan du bli et lett bytte for nettkriminelle. De kan få tilgang til konfidensiell informasjon og bruke den til ulovlige formål.

Av denne grunn er det veldig viktig å vite hvordan du kan finne skjulte filer på nettsider og kataloger.

Vi vil forklare hvordan du viser en nettsidekatalog som viser en skanner. Det er en enkel og gratis måte å få en komplett liste over skjulte kataloger som kan bli en sårbarhet for nettstedet ditt.

Hva er en nettstedkatalogskanner?

Hvordan finner jeg skjulte sider på et nettsted?

Det er en utmerket idé å skanne et nettsted for skjulte kataloger og filer (skjulte – det er kataloger og filer som ikke refereres til og som bare eieren av nettstedet vet om!) ved å bruke en nettkatalogskanner på nettet. Som et minimum kan du lære noe nytt om nettstedet, se nettstedkatalogstrukturen, og noen ganger faller en superpremie ut – et arkiv av et nettsted eller en database, sikkerhetskopiering av sensitive dokumenter osv.

Hva er en nettstedskatalog?

Det er hovedmappen der alle kataloger og filer på nettstedet er lagret. Det er i denne mappen at arkivet med nettstedfilene og databasen lastes. Hvis du plasserer nettstedfilene i feil mappe, vil en feil 403 vises i stedet for nettstedet.

Katalogsøkeren hjelper deg med å finne en spesifisert katalog på systemet for filer som inneholder meldinger (for eksempel i XML- eller JSON-format). Når meldingene er lest, kan de sendes til kjernemeldingsrørledningen, hvor hele spekteret av meldingsbehandlingsfiltre kan virke på dem.

Nettstedfilviser brukes vanligvis i tilfeller der en ekstern applikasjon slipper filer (kanskje via FTP) på filsystemet slik at de kan valideres, endres og potensielt rutes over HTTP eller JMS.

Det hjelper å skanne nettsidekatalogen profesjonelt. Spesielt når du starter sikkerhetsorienterte tester og blar gjennom nettsidekatalogen, dekker den noen hull som ikke dekkes av klassiske nettsårbarhetsskannere. Den leter etter spesifikke webobjekter, men ser ikke etter sårbarheter og søker ikke etter nettinnhold som kan være sårbart.

Hva kan “skjulte filer” være?

Generelt kan disse katalogene være som følger:

  • Prosjektkonfigurasjonsfiler som IDE (integrert utviklingsmiljø) lager.
  • Spesifikke konfigurasjons- og konfigurasjonsfiler for et gitt prosjekt eller teknologi.

Du bør regelmessig skanne nettstedene for å se om noen konfidensielle og proprietære filer blir delt. En visning av nettstedskatalog er en veldig enkel regel som vil hjelpe deg med å beskytte deg mot hackerangrep og holde filene dine helt trygge.

Ulike typer nettstedkatalogskannere

Hvordan se nettstedkatalogen? Skannere fungerer etter forskjellige prinsipper. Det finnes verktøy for å skanne nettstedet ditt (og disse er autoriserte verktøy), men det finnes også hackerverktøy. Etisk sett kan du ikke skanne kataloger til andre nettsteder. Juridisk regnes dette som hacking og svindel.

La oss se hvilket prinsipp de forskjellige typene katalogskannere vil fungere etter.

  • Ordbok skanne nettstedet for filer.
  • Skanning med en ren skanner.
  • Skanning med en nettskanner.
  • Skanning med implementering av Python-søkebibliotek.

Som du kan se, er det flere måter å skanne og finne skjulte filer på nettstedet ditt. Du kan velge den mest praktiske for deg eller bruke vårt enkle verktøy for nettstedkatalogskanner. Med vår gratis skanner, vil du enkelt se dire katalog over nettstedet og finn alle skjulte filer som kan bli dine sårbarheter.

Veiledning om hvordan du bruker katalogskanneren vår effektivt

Hvis du ønsker å finne skjulte sider på nettstedet og vet hvordan du viser nettstedkatalogoppføringen, bruk vårt nettstedkatalogskannerverktøy.

Det er enkelt nok:

  1. Skriv inn nettadressen til nettstedet du vil skanne inn i plassholderen nedenfor og start den gratis prøveversjonen. Den er superrask og helt gratis;
  2. analyser gjeldende katalog på nettstedet ditt
  3. Etter det vil søkeroboten vår skanne hele nettstedet ditt;
  4. analyser gjeldende katalog på nettstedet ditt
  5. Motta hele revisjonsrapporten og se alle filene i en katalog av et nettsted online.
få informasjon om statuskoder, http-svarkode og annet

Det er det. Det er hvor enkelt prosessen med søkenettstedkatalogen ser ut.

Spesielle funksjoner for nettsidekatalogskanneren

Vel, la oss ta en rask titt gjennom hovedfunksjonene til vår nettstedkatalogskanner.

Når skanningen stopper, vil du se poengsummen til nettstedet ditt, antall skanne sider og antall sider i Google-indeksen. For eksempel skannet vi nettstedet vårt sitechecker.pro. Du kan se resultatene av skanningen i skjermbildet nedenfor.

Spesialfunksjoner for nettstedkatalogskanner

Ved å rulle nedenfor kan du se problemer på nettstedsnivå. Hvis nettstedet ditt har skjulte filer som verktøyet vårt kan skanne, vil du også se dem i denne listen.
Nettstedkatalogskanner spesialfunksjoner 2

Den neste spesielle funksjonen til verktøyet vårt er at du kan se på feil delt inn i tre kategorier. Dette er kritiske feil, som forteller deg viktigheten av å fikse dem så snart som mulig.

Dette er advarsler som informerer nettstedets eier om hva som kan forbedres. Og de mindre er oppslag, som ikke er viktige advarsler.

Nettstedkatalogskanner spesialfunksjoner 3

Det er hvordan du kan se alle filene i en katalog på et nettsted. Det er veldig enkelt og vil ikke ta deg mye tid. I tillegg vil det unngå ubehagelige situasjoner med tilgang til nettstedet ditt.

Skann nettstedets katalog akkurat nå!

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker rating on crozdesk Sitechecker rating on crowd Sitechecker rating on capterra

Vanlige spørsmål om verktøy for nettstedkatalogskanner
En nettkatalog er en online liste eller katalog over nettsteder. Også kjent som en emnekatalog, disse listene oppretter en organisert metode for å finne nettsteder.
Den enkleste måten å søke i nettkatalogen på er å koble til webserveren via SSH eller RDP og kjøre kommandoen for å sende ut listen over lokale kataloger.
Dette er en oppdagelseshandling som lar deg oppdage ressurser som ikke skal være offentlige (f.eks. /backups, /index.php.old, /archive.tgz, /source_code.zip, etc.).
Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke kjører programmer for penetrasjonstesting på andres nettsted uten skriftlig tillatelse fra nettredaktøren. Det kan få uønskede konsekvenser for deg, avhengig av landets nettsikkerhetslover.

Kullanıcılar neler söylüyor

31/01/2024 itibarıyla sağlanan veriler
Diğer harika SEO araçlarımıza göz atın!
İçerik Optimizasyonu
Anahtar Kelime
Bağlantı kurma
Site Dışı SEO
Sayfa İçi SEO
Sıralama Takibi
Tüm araçları görüntüle
close