Gratis SEO-revisjon

Gjennomgå nettstedet for tekniske problemer og få en prioritert gjøremålsliste med detaljerte veiledninger for hvordan du kan fikse.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Hva er en nettstedstrafikkvurdering?

Det er et viktig verktøy for enhver nettstedseier eller markedsfører som ønsker å optimalisere sin online tilstedeværelse. Vår nettstedtrafikkkontroll er et allsidig og kraftig dataanalyseverktøy utviklet for å hjelpe deg med å spore, analysere og optimalisere nettstedets ytelse.

Nøkkelfunksjoner i domenetrafikkkontrollen:

  • Alt-i-ett-dashbord: Få tilgang til omfattende data fra Google Analytics, Google Search Console og SERP på ett praktisk sted, noe som sparer tid og krefter.
  • Enkelt-å-bruke grensesnitt: Med brukervennlige dashboards gjør vårt netttrafikkoppslag det enklere enn noen gang å navigere jevnt mellom nettstedets beregninger og avdekke muligheter for vekst.
  • Konkurrentanalyse: Legg deg foran konkurrentene ved å analysere organiske trafikkdata, SERP-synlighet og de beste trafikkgenererende søkeordene til konkurrentene dine. Utnytt denne innsikten for å optimalisere nettstedet ditt og utkonkurrere konkurrentene dine.
  • Globale SEO-plattformfunksjoner: Vår globale SEO-plattform tilbyr mye mer enn bare trafikkdataanalyse. Sitechecker inkluderer en rekke funksjoner som SEO-revisjoner (på siden og utenfor siden), rangeringssporing, nettstedsovervåking og mer. Med en slik nyttig dataanalyse kan du enkelt eliminere trusler og forutse muligheter.

Betydningen av netttrafikkanalyse og -overvåking

Å analysere nettstedets trafikkdata er avgjørende for å fremme online tilstedeværelse og øke organiske søkbesøkende og salg. Uavhengig av størrelsen på nettstedet ditt eller antall brukere, økt revisjoner er avgjørende.

Verktøyet vårt gir verdifull informasjon om besøkende på nettstedet ditt, inkludert kildene deres (organisk, direkte, betalt, sosial, henvisning, e-post osv.) og atferd, og tilbyr også innsikt for å optimalisere nettstedet ditt ved å identifisere områder som trenger forbedring. Jo mer detaljerte data du behandler, jo bedre og mer nøyaktige resultater vil du få.

Hvis du ikke overvåker nettstedets ytelse og rangering, går du konstant glipp av potensielle besøkende og nye brukere. Hver dag er det nye engasjementmål for å måle et nettsteds suksess, men det grunnleggende om trafikksjekker på nettstedet er fortsatt avgjørende.

Vi har laget en videoguide for å hjelpe deg med å gå dypere inn i trafikkestimering og fullt ut utnytte alle funksjonene som trafikksøkeren vår tilbyr.

Hvordan bruke verktøyet?

Trinn 1: Skriv inn domenet du vil sjekke trafikk for, og klikk deretter på “Sjekk trafikk”-knappen

Slik bruker du netttrafikkkontroll trinn 1
Merk: For å motta resultater og tilgang til Sitecheckers funksjoner i 14 dager, start din GRATIS prøveperiode. Det er enkelt å registrere seg med e-post-, Google- eller Facebook-kontoen din. INGEN kredittkort er nødvendig.

Trinn 2: Spesifiser nettstedet du vil ha tilgang til trafikkdata for

Vårt kraftige verktøy gir deg enkel tilgang til trafikkdata for både din egen nettside og dine konkurrenter. Vi har også inkludert en rekke verdifulle funksjoner for å hjelpe deg med å få mer dyptgående innsikt i begge scenariene. Ved å bruke disse funksjonene får du en bedre forståelse av ytelsen din på nettet og et konkurransefortrinn i din bransje. Ved å svare på om det er din nettside eller ikke, hjelper du oss med å utarbeide riktig dashbord for dine behov.

Slik bruker du netttrafikkkontroll trinn 2 - spesifiser nettstedet

Trinn 3: Få tilgang til resultatene dine og dra nytte av våre kraftige funksjoner

For ditt eget nettsted

For å få tilgang til data for ditt eget nettsted, velg “Ja, det er mitt” og koble til GA- og GSC-kontoene dine. Denne fantastiske funksjonen kan virkelig komme til nytte for nettstedadministratorer, SEO-er og markedsførere. Den lar deg overvåke nettstedtrafikken fra de to beste analyseplattformene, alt på ett sted. Vi har også laget tilpassede dashbord med verdifull innsikt.

Trafikkkontroll - koble sammen GA og GSC

Ta en titt på våre generelle trafikkdashboards som gir innsikt om alle besøkende og organisk trafikk fra Google Analytics. Dataene som er representert i synlighet er basert på dine topprangerte søkeord, mens andre, som visninger, klikk, klikkfrekvenser (CTR), plasseringer og rangeringssøkeord er basert på Google Search Consoles toppberegninger.

Trafikkkontroller - bruk trafikkkontrollpanelene

For å spore nettstedets dynamikk jevnt, har dashboardene våre også mange andre dyptgående innsikter med et brukervennlig grensesnitt. Hvis du for eksempel har e-handelsdata i Google Analytics, kan du få tilgang til salgsdata og korrelasjoner med trafikk. Dette gir deg et fullstendig bilde av nettstedets inntektsresultat. Dessuten er det enkelt å sjekke data for en bestemt tidsperiode, enten daglig, ukentlig eller månedlig.

Trafikkkontroll - GA-data

Hvis du er interessert i GSC-innsikt, sjekk tavlen som inkluderer ytelse, posisjoner, synlighet, topp 100 søkeord og topp 100 landingssider.

Trafikkkontroll - GSC-data

Et lignende brett er for søkeordene fra rangeringssporeren.

Trafikksjekker - Rangeringssporingsdata

Hvis du eier flere nettsteder, jobber for et SEO-byrå eller administrerer et stort gründernettsted, har verktøyet vårt en spesifikk funksjon du vil sette pris på. Prosjektdashbordet lar deg spore trafikk og andre ytelsesmålinger for en mengde nettsteder som du eller kundene dine eier. Alternativt kan du dele et stort prosjekt i spesifikke deler eller språk, for eksempel, og spore dem individuelt.

Trafikksjekker - forskjellige prosjekter

Hvis du trenger å lage rapporter for kundene dine, har vi dekket deg. Vi har allerede laget dem for deg, så alt du trenger å gjøre er å laste ned eller dele dem.

Trafikkkontroll - rapporter

For analyser av konkurrentnettsteder

For det første anbefaler vi å velge en spesifikk region for å sikre at dataene er klare, oppdaterte og gir innsikt i den lokale markedssituasjonen for analyse.

Trafikksjekker-konkurrenttest

La oss ta en nærmere titt på hovedelementene i en nettstedstrafikkvurdering og vurdere hvordan de hjelper deg med å evaluere konkurrentene dine.

Trafikksjekker-konkurrentresultater

Organisk trafikk: Den genereres fra klikkfrekvensen (CTR) og søkevolumet knyttet til hvert søkeord som domenet rangeres for.

Trafikkverdi: Representerer utgiftene forbundet med å generere det estimerte månedlige organiske trafikkvolumet gjennom betal-per-klikk-annonsering (PPC) på Google Søk. Dette gir en forståelse av den potensielle økonomiske verdien av trafikken.

Organic Search Engine Results Page (SERP)-plasseringer: Denne beregningen viser antall søkeord som en konkurrent rangerer innenfor ulike SERP-plasseringer: topp 1, 2-3, 4-10, 11-20, 21 -30, 31-50, 51-70 og 71-100. Det gir innsikt i den generelle synligheten til konkurrenten i søkeresultatene.

Videre inkluderer vår konkurrents trafikkestimering en tilleggsfunksjon, Top Keywords. Denne funksjonen lar deg undersøke de over 30 beste søkeordene som nettstedet rangerer for. Hvert søkeord er ledsaget av sin relevante URL i SERP, plassering i søkeresultatene, gjennomsnittlig månedlig søkevolum, kostnad per klikk (CPC) fra Google Ads, og de øverste geografiske plasseringene der nettstedet rangerer for søkeordet.

Trafikksjekker konkurrentsøkeord

Hvis du ikke bare er interessert i å beregne konkurrentbesøkende, men også vurdere deres tekniske SEO-ytelse, kan du dra nytte av vår SEO-revisjonsfunksjon.

Konkurrentrevisjonsfunksjon for trafikksjekker

Lås opp kraften i ytelsen til nettstedet ditt med vårt trafikkkontrollverktøy!

Dykk dypt inn i nettstedets ytelse og hold deg foran konkurrentene dine med vårt avanserte trafikkkontrollverktøy.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker rating on crozdesk Sitechecker rating on crowd Sitechecker rating on capterra

Siste tanker om nettstedsbesøkskontroll

Vårt verktøy er en universell løsning for ulike behov for besøksanalyse. Du kan bruke den til å samle data fra GA, GSC og SERP på ett sted. Med helautomatiske oppsett-dashboard kan du få nyttig innsikt og fokusere på dataene som vil gi deg de beste resultatene. I tillegg kan du bruke den til markedsanalyser og konkurrentsjekker, inkludert organisk trafikkestimering og prisevaluering. Finn ut hvilke søkeord som gir dine konkurrenter best synlighet og trafikkresultater for å forbedre dine egne resultater. Det kan være en flott løsning for å kontrollere og analysere trafikken på ett sted.

Vanlige spørsmål
Ja! Med vår nettstedtrafikkanalysator kan du starte en gratis prøveversjon i 14 dager og få full tilgang til verktøyfunksjonene våre. Men etter at prøveperioden er over, hvis du vil fortsette å overvåke dataene dine og få tilgang til tilleggsfunksjoner som f.eks. nettstedsrevisjon og overvåking e.t.c. Du må oppgradere til en betalt plan.
Bare skriv inn nettstedets domenenavn og start den gratis prøveversjonen. Velg deretter alternativet for å sjekke ditt eget nettsted. Du vil motta hele pakken med data fra GSC, GA og SERP.
Bare skriv inn konkurrentens domenenavn og start den gratis prøveversjonen. Velg deretter alternativet for å sjekke konkurrentnettsteder. I løpet av sekunder vil du motta konkurrentens organiske trafikkdata, trafikkverdi, organiske SERP-posisjoner og topp besøksgenererende søkeord.
Ved å koble Google Analytics- og Google Search Console-kontoene dine med Sitechecker, vil du få tilgang til historiske data for nettstedet ditt.
Nettstedtrafikkanalyse innebærer å samle inn og tolke (analysere) data om besøkende på nettstedet ditt for å forstå deres oppførsel.
Med vårt verktøy kan du enkelt og regelmessig samle inn og spore trafikknettstedstatistikk fra Google Search Console, Google Analytics og søkemotorresultatsider (SERP).

Hva brukerne sier

Sjekk andre av våre fantastiske SEO-verktøy!
Søkeordsanalyse
Lenkebygging
SEO utenfor nettstedet
SEO på siden
Sporing av rangering
Vis alle verktøyene
close