Gratis SEO-revision

Sök igenom webbplatsen för tekniska problem och få en prioriterad att göra-lista med detaljerade guider om hur du åtgärdar.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker crozdesk rating Sitechecker crowd rating Sitechecker capterra rating
Sitechecker trusted company

Vad är en webbplatstrafikkalkylator?

Det är ett viktigt verktyg för alla webbplatsägare eller marknadsförare som vill optimera sin onlinenärvaro. Vår webbplatstrafikkontroll är ett mångsidigt och kraftfullt dataanalysverktyg utformad för att hjälpa dig spåra, analysera och optimera din webbplats prestanda.

Nyckelfunktioner i domäntrafikkontrollen:

  • Allt-i-ett-instrumentpanel: Få åtkomst till omfattande data från Google Analytics, Google Search Console och SERP på ett bekvämt ställe, vilket sparar tid och ansträngning.
  • Lättanvänt gränssnitt: Med användarvänliga instrumentpaneler gör vår webbtrafiksökning det enklare än någonsin att navigera mellan din webbplats statistik smidigt och upptäcka möjligheter till tillväxt.
  • Konkurrentanalys: Lägg dig före konkurrenterna genom att analysera organisk trafikdata, SERP-synlighet och topptrafikgenererande sökord för dina konkurrenter. Utnyttja dessa insikter för att optimera din webbplats och överträffa dina konkurrenter.
  • Globala SEO-plattformsfunktioner: Vår globala SEO-plattform erbjuder mycket mer än bara trafikdataanalys. Sitechecker innehåller en mängd olika funktioner som SEO-revisioner (på sidan och utanför sidan), rankningsspårning, webbplatsövervakning och mer. Med sådan användbar dataanalys kan du enkelt eliminera hot och förutse möjligheter.

Vikten av analys och övervakning av webbtrafik

Att analysera din webbplats trafikdata är avgörande för att främja onlinenärvaro och öka organiska sökbesökare och försäljning. Oavsett storleken på din webbplats eller antalet användare, session revisioner är viktiga.

Vårt verktyg ger värdefull information om dina webbplatsbesökare, inklusive deras källor (organisk, direkt, betalda, social, remiss, e-post etc.) och beteende, och erbjuder även insikter för att optimera din webbplats genom att identifiera områden som behöver förbättras. Ju mer detaljerad data du bearbetar, desto bättre och mer exakta resultat får du.

Om du inte övervakar din webbplats prestanda och rankning går du miste om potentiella besökare och nya användare hela tiden. Varje dag finns det nya engagemangsmått för att mäta en webbplatss framgång, men grunderna för trafikkontroller på webbplatsen är fortfarande avgörande.

Vi har skapat en videoguide som hjälper dig att fördjupa dig i trafikuppskattning och fullt ut utnyttja alla funktioner som vår trafiksökare tillhandahåller.

Hur använder man verktyget?

Steg 1: Ange domänen som du vill kontrollera trafik för och klicka sedan på knappen “Kontrollera trafik”

Hur man använder webbtrafikkontroll steg 1
Obs: För att få resultat och tillgång till Sitecheckers funktioner i 14 dagar, starta din GRATIS provperiod. Registrering är enkelt med ditt e-post-, Google- eller Facebook-konto. INGET kreditkort behövs.

Steg 2: Ange webbplatsen som du vill ha åtkomst till trafikdata för

Vårt kraftfulla verktyg ger dig enkel tillgång till trafikdata för både din egen webbplats och dina konkurrenter. Vi har också inkluderat en rad värdefulla funktioner som hjälper dig att få djupare insikter i båda scenarierna. Genom att använda dessa funktioner får du en bättre förståelse för din onlineprestanda och en konkurrensfördel i din bransch. Genom att svara på om det är din hemsida eller inte hjälper du oss att förbereda rätt instrumentpanel för dina behov.

Hur man använder webbtrafikkontroll steg 2 - ange webbplatsen

Steg 3: Få tillgång till dina resultat och dra nytta av våra kraftfulla funktioner

För din egen webbplats

För att komma åt data för din egen webbplats, välj helt enkelt “Ja, det är min” och anslut dina GA- och GSC-konton. Denna fantastiska funktion kan verkligen komma väl till pass för webbplatsadministratörer, SEO:er och marknadsförare. Det låter dig övervaka webbplatstrafiken från de två bästa analysplattformarna, allt på ett ställe. Vi har också skapat anpassade instrumentpaneler med värdefulla insikter.

Trafikkontroll - koppla samman GA och GSC

Ta en titt på våra allmänna trafiköversikter som ger insikter om alla besökare och organisk trafik från Google Analytics. Datan som representeras i synlighet baseras på dina högst rankade sökord, medan andra, som visningar, klick, klickfrekvenser (CTR), positioner och rankningssökord baseras på Google Search Consoles bästa mätvärden.

Trafikkontroller - använd trafiköversikterna

För att spåra din webbplats dynamik smidigt har våra instrumentpaneler också många andra djupgående insikter med ett användarvänligt gränssnitt. Om du till exempel har e-handelsdata i Google Analytics kan du komma åt försäljningsdata och samband med trafik. Detta ger dig en komplett bild av din webbplatss intäkter. Dessutom är det enkelt att kontrollera data för ett specifikt tidsintervall, oavsett om det är dagligen, veckovis eller månadsvis.

Trafikkontroll - GA-data

Om du är intresserad av GSC-insikter, kolla in tavlan som innehåller prestanda, positioner, synlighet, topp 100 sökord och topp 100 målsidor.

Trafikkontroller - GSC-data

En liknande tavla är för sökorden från rank tracker.

Trafikkontroller - Rank Tracker-data

Om du äger flera webbplatser, arbetar för en SEO-byrå eller hanterar en stor entreprenörswebbplats, har vårt verktyg en specifik funktion som du kommer att uppskatta. Projektets instrumentpanel låter dig spåra trafik och andra prestandamått för en stor del av webbplatser som du eller dina kunder äger. Alternativt kan du dela upp ett stort projekt i specifika delar eller språk, till exempel, och spåra dem individuellt.

Trafikkontroller - olika projekt

Om du behöver göra rapporter för dina kunder, har vi dig täckt. Vi har redan skapat dem åt dig, så allt du behöver göra är att ladda ner eller dela dem.

Trafikkontroller - rapporter

För analyser av konkurrentwebbplatser

För det första rekommenderar vi att du väljer en specifik region för att säkerställa att data är tydlig, uppdaterad och ger insikt i den lokala marknadssituationen för analys.

Traffic checker konkurrenttest

Låt oss ta en närmare titt på huvudelementen i en webbtrafikuppskattare och överväga hur de hjälper dig att utvärdera dina konkurrenter.

Traffic checker konkurrentresultat

Organisk trafik: Den genereras från klickfrekvensen (CTR) och sökvolymen för varje sökord som domänen rankas för.

Trafikvärde: Representerar kostnaden för att driva den uppskattade månatliga organiska trafikvolymen genom annonsering med betala per klick (PPC) på Google Sök. Detta ger en förståelse för det potentiella ekonomiska värdet av trafiken.

Organic Search Engine Results Page (SERP) positioner: Detta mått visar antalet sökord för vilka en konkurrent rankas inom olika SERP-positioner: topp 1, 2-3, 4-10, 11-20, 21 -30, 31-50, 51-70 och 71-100. Det ger insikt i konkurrentens övergripande synlighet i sökresultat.

Dessutom inkluderar vår konkurrents trafikuppskattning en extra funktion, Top Keywords. Den här funktionen låter dig undersöka de över 30 bästa sökorden som webbplatsen rankas för. Varje sökord åtföljs av dess relevanta webbadress i SERP, position i sökresultaten, genomsnittlig månatlig sökvolym, kostnad per klick (CPC) från Google Ads och de översta geografiska platserna där webbplatsen rankas för sökordet.

Traffic checker konkurrent sökord

Om du är intresserad av att inte bara beräkna konkurrentbesökare utan också bedöma deras tekniska SEO-prestanda, kan du dra nytta av vår SEO-revisionsfunktion.

Konkurrentrevisionsfunktion för trafikkontroll

Lås upp kraften i din webbplats prestanda med vårt verktyg för trafikkontroll!

Dyk djupt in i din webbplats prestanda och håll dig före dina konkurrenter med vårt avancerade verktyg för trafikkontroll.

Something went wrong. Please, try again later.
Sitechecker rating on crozdesk Sitechecker rating on crowd Sitechecker rating on capterra

Sluta tankar om webbplatsbesökarkontroll

Vårt verktyg är en universallösning för olika besöksanalysbehov. Du kan använda den för att samla data från GA, GSC och SERP på ett ställe. Med helautomatiska inställningsinstrumentpaneler kan du få användbara insikter och fokusera på den data som ger dig de bästa resultaten. Dessutom kan du använda den för marknadsanalyser och konkurrentkontroller, inklusive organisk trafikuppskattning och prisutvärdering. Ta reda på vilka sökord som ger dina konkurrenter bäst synlighet och trafikresultat för att förbättra ditt eget resultat. Det kan vara en bra lösning för att styra och analysera trafiken på ett ställe.

FAQ
Ja! Med vår webbplatstrafikanalysator kan du starta en gratis provperiod i 14 dagar och få full tillgång till våra verktygsfunktioner. Men efter provperiodens slut, om du vill fortsätta att övervaka din data och få tillgång till ytterligare funktioner som t.ex. webbplatsrevision och övervakning e.t.c. Du måste uppgradera till en betald plan.
Skriv bara in din webbplats domännamn och starta den kostnadsfria provperioden. Välj sedan alternativet för att kontrollera din egen webbplats. Du kommer att få hela paketet med data från GSC, GA och SERP.
Skriv bara in din konkurrents domännamn och starta den kostnadsfria provperioden. Välj sedan alternativet för att kontrollera konkurrentens webbplatser. Inom några sekunder kommer du att få konkurrentens organiska trafikdata, trafikvärde, organiska SERP-positioner och topp besöksgenererande sökord.
Genom att koppla dina Google Analytics- och Google Search Console-konton till Sitechecker kommer du att kunna komma åt historiska data för din webbplats.
Webbplatstrafikanalys innebär att man samlar in och tolkar (analyserar) data om besökare på din webbplats för att förstå deras beteende.
Med vårt verktyg kan du enkelt och regelbundet samla in och spåra trafikwebbplatsstatistik från Google Search Console, Google Analytics och sökmotorresultatsidor (SERP).

Vad användare säger

Kolla in andra av våra fantastiska SEO-verktyg!
Optimering av innehåll
Sökordsforskning
Länkbyggande
Off-site SEO
SEO på sidan
Spårning av ranking
Visa alla verktyg
close